Пред 77 години ова билo воен бункер. Еве што се случило кога паднал во рацете на креативна жена…

Во далечната 1942, Британците го користеле овој бункер да се заштитат од бомбите. Што се случило кога неколку години подоцна овој растурен бункер паднал во рацете на една креативна жена со неверојатни идеи? Ќе бидете изненадени од трансформацијата!

508305-650-14478564011 508355-650-144785640110 508405-650-144785640111 508455-650-14478564012 508505-650-14478564013 508555-650-14478564014 508605-650-14478564015 508655-650-14478564016 508705-650-14478564017 508755-650-14478564018 508805-650-14478564019

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o