Видео: Вака изгледа најголемиот воз направен од чоколадо

Белгиските слаткари направија рекордно голем, детален модел на стар воз на пареа, долг околу 35 метри, сиот направен од чоколада. Идеен творец на овој воз е Ендру Фаруџа, а нему и на неговите помошници им биле потребни вкупно 784 часа и 1.250 килограми чоколада за да го изградат возот. Еве како изгледа тој:

Chocolate train 1

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o