ФОТО: Пожар на деловен обjект на патот Струмица – Радовиш

Според испратените фотографии од наши читатели во тек е пожар на деловен објект во близина на Василево на главниот пат за Радовиш. На терен се повеќе екипи на пожарната станица кои учествуваат во гаснење на пожарот. Повеќе информации во текот на денот.30442469_10215519121589376_1153321005284851712_n 30581412_10215519125349470_4744611420832792576_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o