Премиерот Заев за Велигден од Струмица: Христос Воскресна – Навистина Воскресна!

Во вчерашните вечерни часови Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев го дочека Христовото воскресение во црквата Свети Григориј Палама и Димитриј во Струмица и порача: 

„Најголеми пријатели на верата и на луѓето може да бидат воздржувањето и одговорноста. Навистина овие човекови вредности може да го ослободат, да го зајакнат и да го осилат и душата и духот. На овој голем празник, нека е честит големиот Велигден. Христос Воскресе!“DSC_6387 DSC_6391 DSC_6577

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o