Се одржа Велигденски хуманитарен базар во ООУ „Сандо Масев“

По повод големиот христијански празник Велигден во основното општинско училиште „Сандо Масев“ се одржа Велигденски базар од хуманитарен карактер. Дел од средствата собрани од продажбата на прекрасно изработените дела се наменети за купување на предмети од бела техника за семејството на еден од учениците во училиштето, а останатиот дел за набавка на нагледни средства за подобрување на воспитно – образовниот процес.29695298_1599989126721178_2648471418206945280_o 29790541_1599989130054511_1978523607420108800_o 29790897_1599989286721162_5424339731146080256_o 30221285_1599989296721161_354567451708489728_o

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o