По турнејата во Австралија #ЕНЕРЏИБЕНД И #ГОЌО ЈОВИЌ повторно во клуб Платинум

PLATINUM CLUB повторно ќе гори !!!платууу

По турнејата во Австралија , ЕНЕРГИЧНО ШОУ за добредојде#ЕНЕРЏИБЕНД И #ГОЌО_ЈОВИЌ ќе ни приредат повторно во#ПЕТОК06АПРИЛ на вашиот омилен подиум.
Сите заедно да ги отпееме најдобрите ексју хитови во еден глас.

Повеќе зборови не се потребни , ваше е да си резервирате на време а другото препуштете го искусниот тим на клуб Платинум и маестро Гоќо.

Резервации и инфо: 070/639-526 Иван-Гога

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o