Започна пролетното обележување на хоризонталната сигнализација

Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ започна со пролетното обележување на хоризонталната сигнализација во градот. Обележувањето почна на пешачките премини на крстосницата кај градинката до основното училиште „Никола Вапцаров“, а ќе продолжи пред сите клонови на градинката „Детска радост“, основните и средните училишта и во централното градско подрачје.29749550_1598732276846863_6775146186648077478_o 29749947_1598732280180196_7715915567988249903_o

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o