Велигденски хепенинг во ООУ „Маршал Тито“ во Струмица

Велигденски хепенинг вчера се одржа и во основното општинско училиште „Маршал Тито“ во Струмица. Во него учествуваа учениците со наставничката Трајанка Колева и нивните родителите од христијанска и муслиманска вероисповед. Продажбата на заедничките креативни рачно изработени велигденски украси беше успешно спроведена, а средствата се наменети за полуматурската прослава на учениците.29695104_1600016953385062_8960038246088179712_n 29790305_1600017056718385_5869799346651791360_n 29792443_1600016996718391_5831804966439747584_o 29793400_1600016950051729_3717931181287669760_n

Comments are closed.

POP