Велигденска журка 4 ноќи по ред во клуб Платинум!

Клуб Платинум ги потврди гласините дека ќе следи четири ноќи забава по ред секој ден почнувајќи од овој четврток.Ова е богатата програма која ќе ги задоволи сите вкусови:29594917_10156148867429043_4121879344857058384_n

#Четврток забавата започнува со познатото #БАЛКАНПАРТИ за загревање на атмосферата која не следи 4 дневно опуштење со различни бендови , забава исполнета со многу љубов , среќа и насмеани лица спремни за луда журка.

#Петок по долга пауза главен виновник на подиумот ќе биде маестро #ГоќоЈовиќ и неговиот #ЕнерџиБенд за нив не е потребна најава бидејќи струмичани добро ги познаватаат, затоа побрзајте со вашата резервација.

#Сабота на барање на гостите повторно журка со #БАЛКАНБЕНД ,кој бил знае последната нивна забава беше доста добра на највиско ниво, а за оваа гарантираат 100 пати подобро. :)

#Недела веќе како последен ден на сцената ќе настапат #ЛегатоБенд со новиот млад талентиран веќе добро познат #РистеГавровски .

Сега ваше е да резервирате на време , останатото е на успешниот менаџерски тим на клуб Платинум !!!

резервации и инфо:070/639-526

#ПЛАТИНУМКЛУБ !!!!

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o