Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум заедно со Ди-џеј АЛЕКС и СмирноФФ

Забавата продолжува и оваа вечер во клуб Платинум! Побегнете од реалноста со неверојатниот DJ ALEXX кој уште еднаш ќе ви докаже зошто е еден од најдобрите струмички диџеи и уживајте во забавата со најпопуларните хитови. 29542089_10156141013259043_8835539229687063733_n

Comments are closed.

POP