ВИДЕО: Човекот со најдолгите мустаќи во светот

Индиецот Рам Синг Чуан е сопственик на најдолгите мустаќи во светот. Неговите мустаќи достигнуваат должина од неверојатни 4,3 метри. Погледнете…


Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o