Вечерва журка со Јоце Панов во клуб Платинум

Клуб Платинум за одлична забава оваа вечер во градот под Царевите кули го претстави познатиот Јоце Панов. За загревањето одговорен ќе биде струмичкиот ди-џеј Алекс. Петок е, и време е за забава. Оваа вечер бидете во клуб Платинум!29543108_10156137186999043_3071868248058930992_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o