ОГЛАС: Се бараат работнички за новиот дел на ,,Бисер”

Поради отвoрање на новиот дел и зголемениот обем на работа,  ,,Бисер” има потреба од работнички со и без работно искуство. За повеќе информации заинтересираните може да се обратат во ,,Бисер” на градскиот плоштад во Струмица.DSC_8083_1600x1067

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o