Се одржа Инфо ден за Јавен повик за проектот „Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан“

Во салата на Советот во домот на АРМ, денеска, се одржа Инфо ден за објавување на Јавен повик за граѓанските организации за поднесување предлог проекти во рамките на проектот „Регионална програма за локална демократија во Западен Балкан“. Проектот се реализира во партнерска соработка помеѓу општина Струмица и Програмата за развој на Обединетите нации – УНДП, а неговата цел е јакнење на партнерството меѓу локалната власт и граѓанските организации и проширување на нивните капацитети.29513066_1589700054416752_5404046766892903615_n 29541058_1589700061083418_2277660327512028369_n 29684146_1589700057750085_4389205158356367611_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o