Младиот струмички уметник Таше Пефќев денеска ќе ја одржи својата прва изложба

Младиот струмички уметник Таше Пефќев кој има само 17 години а со своето творештво веќе навлегува во зрелиот уметнички свет, на 25 март со почеток во 19:00 часот во просториите на НУЦК „Антон Панов“ – Струмица ќе ја одржи својата прва изложба на ликовни дела.29511209_1901234209910201_1245600290539217039_n (1)

Comments are closed.

Capture