ФОТО:Свечено отворање на новиот дел на ,,Бисер”

На преку 200м2 и во ново руво струмичани ќе можат да уживаат во највкусните специјалитети кои искусните мајстори на ,,Бисер” специјално ги припремаат за нив.DSC_8083_1600x1067

Пред голем број на гости и пријатели се одржа свеченото отворање на новиот проширен објект на познатиот струмички бренд за слатки и бели пецива ,,Бисер”.
Со преку три децении на струмичкиот пазар, овој пат, струмичкиот ,,Бисер” го прошири своето мени.

Отсега струмичани покрај вкусните слатки и бели пецива ќе можат да пробаат и вкусни хамбургери, тостови и пици.DSC_8094_1600x1067 DSC_8096_1600x1067 DSC_8099_1600x1067 DSC_8100_1600x1067 DSC_8120_1600x1067 DSC_8121_1600x1067 DSC_8152_1600x1067 DSC_8182_1600x1067 DSC_8217_1600x1067 DSC_8258_1600x1067 DSC_8261_1600x1067 DSC_8289_1600x1067 DSC_8342_1600x1067 DSC_8344_1600x1067 DSC_8357_1600x1067 DSC_8363_1600x1067 DSC_8378_1600x1067 DSC_8379_1600x1067 DSC_8382_1600x1067 DSC_8399_1600x1067

Comments are closed.

POP