ФОТО: Најголемите американски долари

Овие банкноти се толку ретки што колекционерите ги откупуваат по цена доста повисока одколку  што вредат…

five_large_us_dollar_bills_that_arent_printed_anymore_640_02 five_large_us_dollar_bills_that_arent_printed_anymore_640_03 five_large_us_dollar_bills_that_arent_printed_anymore_640_04 five_large_us_dollar_bills_that_arent_printed_anymore_640_05

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o