ФОТО: Неверојатни нешта кои можете да ги сретнете само во Дубаи

Неверојатни нешта кои можете да ги сретнете само во Дубаи…

 

Dubai-1 Dubai-2 Dubai-3 Dubai-4 Dubai-5 Dubai-6 Dubai-7 Dubai-8 Dubai-9 Dubai-10 Dubai-11

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o