JohnnieWalkerPARTY во клуб Платинум!

Во сабота навечер, со почеток во 00.00 часот, веднаш после полноќ започнува JohnnieWalkerPARTY. Клуб Платинум по тој повод приреди голем број изненадувања и награди за сите присутни. Резервирајте го вашето место и не пропуштајте ја оваа несекојдневна журка!

Category-Header-Tablet-Johnnie-Walker

Comments are closed.

POP