Познатиот РАСТА доаѓа во клуб Платинум!

Уште една одлична журка во Струмица на повидок. Клуб Платинум на 23-ти март ќе биде домаќин за прв пат во Струмица на спектакуларниот концерт на #РАСТА .

Раста е познат по многуте хитови посебно кај младите како  Еуфорија , Кавали , Хотел итн. Ова дефинитивно ќе биде забава за која ќе се зборува многу, а по тој повод клуб Платинум има припремено и голем број изненадувања.

29101808_10156098191069043_5286239279696052224_oРезервавии и инфо:
070/639-526 Иван- Гога

Comments are closed.

POP