Одбојкарките на ООУ „Видое Подгорец“ го освоија првото место на државното првенство

Одбојкарките на основното општинско училиште „Видое Подгорец“ постигнаа најдобар резултат и го освоија опрвото место на државното првенство во одбојка за основните училишта во женска конкуренција. Првенството го организираше Федерацијата на училишен спорт на Македонија, а завршниот натпревар се одржа во Кавадарци.

 28783701_1571998812853543_2652720682755948544_n 28795381_1571999046186853_458350199635443712_n

Comments are closed.

POP