Балканската ѕвезда ЏЕНАН Лончаревиќ во петок во Струмица во клуб Платинум

Повторно ќе гори #ПЛАТИНУМКЛУБ28378591_10156057393744043_7979407222314557325_n

На огромно барање на гостите, со особена чест и задоволство за овој ПЕТОК – 09 Март клуб Платинум најави уште еден во низата МЕГА КОНЦЕРТИ, моментално НАЈГОЛЕМАТА БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА, НЕПВТОРЛИВИОТ ЏЕНАН Лончаревич!!!

Струмичани заедно со човекот кој ја пишува поновата музичка историја ќе имаат можност заедно да ги испејат неговите најголеми хитови: Добро је то, Лоша, Путничка, Бомбона како и вам добро познатите преработки на Авлија, Коприва, и уште многу, многу други.

Клуб Платинум и ЏЕНАН Лончаревич ви гарантираат одлична забава!

Бидете дел од ова доживување кое содржи посебни емоции.

Резервации и инфо:
070/639-526 Иван- Гога

Comments are closed.

POP