ВИДЕО: Како изгледала реклама на Кока кола од 1961 година?

Кока колата содржи мал број калории и те прави послаба, вели рекламата од 1961 година. Погледнете како се рекламирал вашиот омилен сок пред 55 години:

Comments are closed.

Capture