Како лебдат објектите? Трикот е откриен во оваа видео!

Секојдневно гледате како магионичарите изведуваат трикови со лебдечки објекти. Љубопитни сте како се изведува тоа? Следново видео ќе ви го открие трикот.

Comments are closed.

Capture