Втора ЕПИЗОДА од #BLACKroom вечерва во клуб Платинум!!!

Втора ЕПИЗОДА за опуштен викенд, клуб Платинум организира #BLACKroomVol-2, за сите оние кои ја пропуштија синоќешната забава, а и за тие кои не им беше доволно забава!

Почеток:23:00 часот…

Влез:Слободен

Не пропуштајте!!! Клуб Платинум!!!28381715_1599235923493352_2042267365_n

Comments are closed.

POP