Видео: 10 држави во кои живеат најубавите луѓе во светот

Убавината е релативен поим, меѓутоа, сите можеме да препознаеме убав човек кога ќе го видиме. Погледнете кои се 10те држави во кои според порталот Beautifulpeople.com живеат најубавите луѓе на планетава:

Comments are closed.

POP