Клуб Платинум организира #BlackROOM

Клубот за овој петок ви ја најавува ноќта насловена како  каде звукот кој ќе доминира на подиум ке биде микс од најдобрите #HIPHOP & #RNB изведувачи од соседна Бугарија, #GeryNIKOL #Krisko #TITA #StoKila … pomotiON: #Badel & #Vigor…

Влез: слободен!Почеток:23:00часот! Не пропуштајте!28236511_1594847563932188_1625922816_n

 

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o