ФОТО: Автомобил заглави на скалите кај ЛЕТНИЦА

Синоќа на Фејсбук осамна фотографии од автомобил заглавен на скалите од плоштадот спрема Летница. Како автомобилот стигнал до таму е друго прашање…

27867470_10211730715565287_332637094631958232_n 27867690_10156110625463948_4844435499341221321_n

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o