ФОТО: Се одржа традинионалниот Струмички Маскенбал

Традиционално и оваа година, во хотелот „Сириус’’ се одржа Струмичкиот Маскенбал.Многу интересни маски, весела атмосфера, бирање на принц и принцеза… Како изгледаше вечерта, погледните преку фотографиите…DSC_5967 DSC_6008 DSC_6026 DSC_6087 DSC_6091 DSC_6093 DSC_6099 DSC_6103 DSC_6106 DSC_6112 DSC_6116 DSC_6119 DSC_6129 DSC_6134 DSC_6142 DSC_6150 DSC_6153 DSC_6155 DSC_6157 DSC_6159 DSC_6161 DSC_6167 DSC_6173 DSC_6199 DSC_6200 DSC_6203 DSC_6229

Comments are closed.

43040899_919171741622888_1449774753454751744_o