ФОТО: Вака изгледа најслаткото кученце на светот!

Милениците не се само миленици, тие се нашите најдобри пријатели и дел од семејството. Флинт е едно од најслатките кученца на планетава. Погледнете ги фотографиите. Зар можете да му одолеете на ова преубаво кученце?

218-580x386 233-580x386 243-580x387 251-580x386 261-580x386 272-580x386 282-580x386 292-580x386

Comments are closed.

Capture