Орце и Натка Спасови се овогодишните принц и принцеза

Орце и Натка Спасови се овогодишните принц и принцеза кои беа избрани на Маскенбалот организиран во хотел „Сириус’’.

Како победници, тие ќе ја предводат денешната карневалска поворка која започнува од 18 часот.28169948_10212981994162309_923575677_o 28217028_10212981993162284_1259171087_o

Comments are closed.

POP