Средношколска журка под маски – маскенбал во клуб Платинум

Клуб Платинум најавува неверојатна забава за традиционалните карневалски денови во Струмица.Неколку денови исполените со несекојдневна забава, повеќе диџеи, награди е само дел од тоа што ќе се случува оваа недела.За четврток (15 февруари) е најавен традиционалниот средношколски маскенбал, со години наназад клуб Платинум е домаќин на најдобрата забава за сите средношколци под маски.27913289_10156021916269043_3679760566270531820_o

Ди-џеј Бонев е задолжен да направи атмосфера и да ги држи гостите расположени до утрото, а секако да не ги заборавиме и паричните награди за најкреативните групни и поединечни маски…28054167_1588399877910290_250586063_n

Comments are closed.

POP