Се чистат каналите во Дабиле

Во полн ек е чистењето на каналите во населените места во општина Струмица. Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска работеше на каналите во населеното место Дабиле заедно со АД Водостопанство на Република Македонија, подружница „Струмичко поле“. Освен што се чистеа, на одредени места на каналската мрежа се поставуваа и цевки за полесно истекување на водата.27750702_1548158901904201_5607363194735238235_n 27858707_1548158908570867_8861347292218372727_n

Comments are closed.

POP