Маскенбал журка со Ди-џеј Мистер од Грција – клуб Платинум (петок 16 февруари)

Карневалската треска во клуб Платинум продолжува и во петок(16 февруари). Традиционален маскенбал за сите кои сакат да се забавуват под маски,а специјално за струмичани, грчкиот ди-џеј Мистер најавува незаборавна забава до раните утрински часови.  Дефинитивно, ако сакате луда забава клуб Платинум е местото каде што треба да бидете овие карневалски денови.28081370_1588325191251092_2063998114_o

Comments are closed.

POP