Градоначалникот Јаневски присуствуваше на централното одбележување на празникот на лозарите Св. Трифун во Неготино

Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, денеска присуствуваше на одбележувањето на празникот на лозарите и винарите Св. Трифун во Неготино. По приемот кај градоначалникот на општина Неготино, Тони Делков, градоначалникот Јаневски заедно со останатите гости, меѓу кои и претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, беше на плоштадот каде што се одржа централниот настан во рамките на Неделата на виното – Свети Трифун 2018.27798064_1548225008564257_985245589131805068_o 27913066_1548225011897590_7597296672997297289_o 27913083_1548224991897592_234787264355588273_o

Comments are closed.

POP