Неверојатна оптичка илузија: Што гледате?

Сконцентрирајте го вашиот поглед во носот на девојката на сликата. Немојте да ги движите очите и да трепкате во рок од 30 секунди. Откако времето ќе истече, брзо поместете го погледот на белата површина на десната страна од сликата. Почнете да трепкате брзо. Што гледате?

оптичка илузија

 

Comments are closed.

Capture