Вештачки трепки – наместете брзо и лесно

Сакате вечерва да изгледате прекрасно, тогаш Ви предлагаме како брзо и лесно да ги наместите вештачките трепки.

eyelash4-650x325Многуми од вас се уште немат користено вештачки трепки, па затоа ние сме тука да ви помогнеме како полесно да ги наместите вештачки трепки и да изгледа прекрасно.

Погледнете го видеото во кое Софија ќе ви објасни на кој начин таа ги става вештачките трепки.

[sociallocker id="42979"]

Се надеваме дека на поголем дел од Вас, особено на оние кој што за прв пат користат вештачки трепки ви помогнавме.

 

Автор: Александар Ванев

[/sociallocker]

Comments are closed.

Capture