HIPHOP&R’N’B журка во клуб Платинум со Ди-џеј #MATS

Оваа сабота подиумот во КЛУБОТ ПЛАТИНУМ, ке биде под позитивни вибрации од битот на HIPHOP&R’N’B сетот на скопјанецот кој ја раскажува својата музичка приказна ширум Македонија. Да ја слушнеме и ние оваа сабота #MATS ќе биде тука за сите гости кои сакаат одлична забава.27540091_10156000402694043_8641779104760451970_n

Comments are closed.

POP