ФОТО: Избор на спортист на годината 2017 – Струмица

Синоќа во ресторанот „Студио ИН“  се одржи традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беа избрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2017 година на општина Струмица. Покровители се градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица.DSC_5681 DSC_5683 DSC_5684 DSC_5685 DSC_5686 DSC_5690 DSC_5692 DSC_5693 DSC_5694 DSC_5695 DSC_5696 DSC_5697 DSC_5698 DSC_5700 DSC_5701 DSC_5702 DSC_5704 DSC_5706 DSC_5726 DSC_5729 DSC_5731 DSC_5732 DSC_5736 DSC_5739 DSC_5743 DSC_5751 DSC_5755 DSC_5759 DSC_5762 DSC_5767 DSC_5769 DSC_5777 DSC_5781 DSC_5782 DSC_5794 DSC_5796 DSC_5797 DSC_5800 DSC_5801 DSC_5806 DSC_5807 DSC_5808 DSC_5809 DSC_5816 DSC_5819 DSC_5821 DSC_5823 DSC_5825

Comments are closed.

POP