Пепи Велков избран за спортист на годината во Струмица

Синоќа во ресторанот „Студио ИН“  се одржи традиционалната спортска манифестација „Избор на спортист на годината“. На манифестацијата беаизбрани најдобрите спортисти,спортски екипи и работници за 2017 година на општина Струмица. Покровители се градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина Струмица.

За спортист на годината беше избран Пепи Велков, кик боксер од ТИМ Зоран- Струмица, па поради отсуство во негово име наградата ја подигна неговиот тренер Зоран Спасов.DSC_5823 21369187_1633970009947654_4614754814061349726_n

Comments are closed.

POP