Зоран Спасов избран за најдобар тренер во младинска конкуренција

Синоќа на традициналната општинска манифестација ,,Избор на спортист на годината 2017″, тренерот на ТИМ Зоран – Струмица беше избран за најдобар тренер во младинска конкуренција. ЧеститкиDSC_5762 DSC_5765

Comments are closed.

POP