Мислевте дека куклата Барби не постои? Погледнете повторно!

Барби навистина постои! Украинската балерина и моделот Валерија Лукијанова не сакала само да си игра со Барби, туку и да изгледа како неа. По неколку пластични операции, оваа девојка навистина потсеќа на нашата омилена кукла од детството.

Запознајте ја човечката верзија на Барби:

Comments are closed.

Capture