10 едноставни фризури кои можете да ги направите самите за само неколку минути

Понеделник е. Ве мрзи да си правите фризура а веќе доцните на работа? Во следново видео погледнете 10 навистина лесни фризури кои можете да си ги направите за само неколку минути.

Comments are closed.

Capture