Ви треба диета или не? Откријте со овој супер тест за помалку од 30 секунди

Постои многу побрз и поедноставен начин како да откриете дали имате потреба од намалување на килограмите и тоа за помалку од 30 секунди. Послужете се со само еден едноставен тест.

th (6)

Потребно ви е јаже и овие чекори:

  • Со јаже измерете ја вашата висина, односно развлечете го јажето од стапалата до врвот на вашата глава.
  • Делот од јажето со кој сте ја измериле вашата висина поделете го на пола.
  • Замотајте го околу вашиот струк.
  • Ако можете да ги допрете краевите на јажето, тогаш имате здрава тежина, а ако краевите едвај се допираат време е за диета.

diet_3

Comments are closed.

Capture