Фото: Сообраќајна незгода во близина на автобуската станица во Струмица на транзитниот пат

Денеска во попладневните часови на ,,транзитниот пат” во Струмица во близина на Градската автобуска станица се случи сообраќајна незгода во која учествуваа две моторни возила.27067818_1560504867399419_134678082092234344_n 27332620_1560504910732748_4486510579479336000_n

Comments are closed.

POP