Избегната трагедија, пожар во среде ноќ избувнал во детска соба

-На 27.01.2018 година околу 02,20 ч. во с.Дукатино, стумичко, избувнал пожар во куќа сопственост на З.Р.(34). Од страна на Територијална противпожарна заштита пожарот е изгаснат, а куќата е целосно опожарена. Повредени лица нема. Увид е извршен од страна на екипа од Секторот за внатрешни работи Струмица и од Дирекција за заштита и спасување. Пожарот настанал поради неисправен оџак поставен помеѓу детската и спалната соба, велат од МВР.pozar

Comments are closed.

POP