Наскоро во Струмица… Оld School Coffee

Наскоро… “OLD SCHOOL coffe“ ќе понуди свежа перспектива на класичниот Coffee shop во соседството, враќајќи се на едноставноста на едно минато време и и што е најважно вкусна голтка кафе на делот од градот оддалечен од главниот градски метеж.Таа приказна ќе ги носи патроните назад кон средината на дваесеттиот век – ера дефинирана со чувство на добар, оптимистички менталитет кој влијаеше на популарната култура и кафе. Да научат новите генерации, а да се потсетат постарите, сето тоа инспирирано од мирисот и вкусот на квалитетното кафе.27480195_10210951035355275_1752043948_o

Comments are closed.

POP