Лазо Котуровиќ го фати крстот во Струмица

Од неколку натпреварувачи, Лазо Котуровиќ беше среќникот што денеска најбрзо го пронајде крстот во базенот „Аквариус’’.Лазо Котуровиќ, познат на струмичани како Д`лгиот, до сега на ваква манифестација учествува неколкупати , а ова е не му е прв пат како го фаќа Светиот крст.19260463_1712016178850065_137300001327826445_n 26815448_1712017735516576_2425981081600875470_n

Comments are closed.

POP