Општинската администрација реализира крводарителска акција

Вработените во општина Струмица денеска уште еднаш ја потврдија својата хуманост и солидарност во традиционалната крводарителска акција. Оваа 27-та по ред акција ја организираат општина Струмица во соработка со Општинскиот одбор на Црвениот крст и Заводот за трансфузиона медицина.1 (31)

Comments are closed.

Capture