Елена Ристеска со концерт во клуб Платинум

После долго време, клуб Платинум како најдоброто место за ноќна забава во градот на сцената го најавува евентот во кој ќе доминира СТАС, ГЛАС и сите други останати атрибути потребни за една прекрасна ноќ… #ЕленаРистеска со својот #Бенд на стејџот во #Платинум.26940779_1558029517613993_702427574_n

Менаџерскиот тим на клуб Платинум ги повикува сите кои сакат одлична забава оваа сабота навремено да го резервираат своето место на телефонот: 070 639 526

Забавата е загарантирана!

Comments are closed.

POP